17. toukokuuta 2017

Summer bucket list '17

IMG_9592-2 18 päivän kesäloma – astun reserviin 15. kesäkuuta ja aloitan kesätoimittajan työt heinäkuun alussa. Koska poikaystäväni Ville lähtee heinäkuun alussa inttiin, on nää päivät sen suhteen tärkeät. Meillä on reilu kaksi viikkoa aikaa nauttia siitä, että kumpikin on kotona.

Viettää ihana juhannus – en pahemmin juhli suomalaisia juhlapyhiä, mutta vihdoinkin haluan asian muuttuvan. Yks lemppari kaikista juhlapyhistä on kyllä juhannus! Viime kesänä vietettiin juhannus mökillä, johon ei kulkenut vesijohtoja tai ollut sisäkäymälää. Rannassa oli montakymmentä vuotta vanha savusauna, jossa käytiin juhannuslämmöt ottamassa. Tärkeintä oli seura ja se rauha, kun mihinkään ei ollu kiire.

Toimittajan työssä kehittyminen – aloitan työt itselle täysin uudessa toimituksessa, eli olen aiemmin kyseistä lehteä ainoastaan lukenut. Toivon, että uus toimitus antaa lisää oppia ja mahdollisuuksia kehittyä journalistina. Tämän hetkiseen toimittajan työhön verrattuna toivon myös paljon enemmän kuvauskeikkoja!
IMG_9554-2
Pakastimen täyttö kotimaisilla marjoilla – haaveilen niin mahottomasti, miten pääsen heinäkuussa keräämään mustikoita ja vähän myöhemmin mansikoita pakastimeen odottamaan talven tuloa. Myös puolukoita olisi tarkoitus kerätä, mutta ne jää automaattisesti syksylle. Myös ensimmäistä kertaa aion itse valmistaa viinimarjamehua, mutta onneksi äitillä on monen vuoden taidot tästä lajista!

Kodin sisustaminen – aloitin kevään aikana kodin sisustamisen, jota aion jatkaa ahkerammin kesällä. Makuuhuone alkaa olla jo nyt hyvässä kunnossa, joten toivottavasti kesän loppuun mennessä myös olohuoneeseen voi olla tyytyväinen :-)

Vapaudesta nauttiminen – onhan se sanomattakin selvää, että vuoden varusmiespalveluksen jälkeen tahtoo nauttia vapaudesta ja naiseudesta. Viimeiset 11 kuukautta ei oo tarvinnut pukeutumista ajatella, kun puolustusvoimat on määrännyt varusteeksi automaattisesti miesten kroppaan suunnitellut, maastonvihreät, M05-maastopuvut. Aion nauttia kaikista niistä mekoista ja hameista, mitkä on roikkunu jo liian pitkään henkarissa odottamassa käyttäjää.
IMG_9544-2
Tulevaisuuden suunnitteleminen – oon viime kevään ylioppilas ja järkytin kaikki tiedolla etten hakenut tänä keväänä korkeakouluun opiskelemaan. Oon päätökseeni tyytyväinen ja paljon tulevalle vuodelle on suunnitelmia. Toivon mukaan saan kesän aikana lyötyä lukkoon, mitkä suunnitelmista tuun toteuttamaan ja mitä en. Valinnanvapaus on loppupeleissä ihana asia, sillä saa tehä just niinku tuntee parhaimmaks.

Uudet elämäntavat – oon pikkuhiljaa opetellut elämään minimalistisempaa ja ekologisempaa elämää. Oon aina ollut kierrättäjäihminen, mutta samaan aikaan tavaraa on kertynyt kotiin. Tämän vuoden aikana oon huomannut, että vähempi tavaramäärä tekis paljon onnellisemmaks ja näin rahaa vois säästää isompiin asioihin, kuten tulevaisuuteen, matkustamiseen sekä valokuvaukseen. Mun harrastukset eivät kuitenkaan ole mitään halpoja harrastuksia, joten ihana panostaa niihin kuin asua tavarantäyteisessä kodissa.

Kuvat: Juhannus 2016/iPhone 6

8 kommenttia:

 1. Ihana bucket list, toivottavasti kaikki toteutuu! Marjat on kyllä ihania kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarkoitus oli tehdä lista, mikä olisi mahdollisimman toteutuskelpoinen. Katotaan sitten syksyllä, miten kävi!

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta listalta! :) Juhannus on kans mun lemppari juhla, joulun ohella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mahtavaa! Joulusta en osaa itse vielä nauttia, mutta vähitellen, vähitellen :-)

   Poista
 3. Kivoja juttuja sun listalla! :) Selailin sun aiemmatkin postaukset läpi & pakko sanoa, että kirjoitat tosi kivasti ja luontevasti - tykkäsin lueskella! Mä jään ehottomasti seuraileen sun blogia (:

  http://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus tää! Pitäis itsekin toteuttaa vastaavanlainen :)
  Tosi kiva tää sun koko blogi itseasiassa, jään seurailemaan myös jatkossa, kaima! :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista