26. kesäkuuta 2017

DIY: Mäntyinen lipasto

IMG_8384 Tässä on lipasto. Se on mäntyä ja siinä on muutama lyijykynän jälki. Sen kansi on kärsinyt lasten leikeissä. Se maksoi kuitenkin ainoastaan viisi euroa.

Oon puhunut jo useaan otteeseen blogin puolella projektissa, jossa sisustan kotini uudelleen tämän vuoden aikana. Tästä lipastosta tuli hetkessä yksi osa projektia.

Oon kova selaamaan facebook-kirppareita, sillä haluan suosia käytettyä ja kierrätettyä. Vastaan tuli juuri julkaistu ilmoitus lipastosta, minkä hintalappuna oli 5 euroa. Luulin myyjällä tulleen kirjoitusvirhe ja että hinta olisi oikeasti viisikymmentä euroa. Niinpä varasin lipaston ja kerroin, että voin tulla samantien hakemaan. Hinta olikin viisi euroa, sillä myyjä halusi lipasto mahdollisimman pian eroon. Kurvasin hänen pihalleen autolla, otin lipaston mukaan ja annoin setelin hänelle. Kummatkin olivat tyytyväisiä.

Hioin lipaston kannen, pyyhin lyijykynän jäljet ja liimasin laatikot tukevammaksi. Maalasin lipaston ja laatikot kahdesti valkoisella kalustemaalilla. Kiinnitin laatikot ja vetimet takaisin paikoilleen.
_MG_6180-2 _MG_6190-3
Lipasto on täydellinen eteiseen. Siihen päätyi puinen laatikko, jossa on Ruotuväki-lehdet. Kävin myös ostamassa viidellä eurolla prisman alennuskasveista orianan. Laatikoissa on helppo säilyttää kaikkea pientä, kuten kotiavaimet ja passit. Vieläkään en voi uskoa, että tää upeus maksoi ainoastaan viisi euroa. Tästä syystä mä rakastan kierrättämistä!

1 kommentti:

  1. Aivan ihana lopputulos! Itseltä löytyy muutama huonekalu joka kaipaisi hiukan maalaamista ja oon pitkän aikaa puhunut siitä mitä niille pitäisi tehdä. No oonko jaksanut aloittaa? En. Kenties joku kaunis päivä jaksan itsekin aloittaa :D

    VastaaPoista